Tenthuizen voor de echte kampeerder

Stel een vraag aan de specialist

Albin 25

Contact

ABIM 118 Classic

Contact

Wij zijn een van de grootste fabrikanten van daken van tenthuizen in Nederland

tenten bootkapje

Wij maken meerdere tenthuizen per jaar. Dit zijn arbeidsintensieve projecten die veel tijd in beslag nemen. Wij zijn een week met een tenthuis bezig. U begrijpt dat met een paar tenthuizen onze maanden gauw gevuld zijn. Het is van belang dat de houtbouw tijdig klaar is zodat wij er zeker van kunnen zijn dat wij uw dak achter- en/of zijkanten voor het seizoen klaar hebben. Wacht dus niet te lang met het doorspreken van uw plannen. Hoe eerder wij van uw plannen weten, des te eerder kunnen wij ruimte en materialen reserveren om alles voor het nieuwe seizoen klaar te hebben. Wij komen meerdere keren in de zomer op Vlieland of desgewenst op een van de andere eilanden om onze projecten te inspecteren.  Dat biedt ook gelegenheid om met u aanpassingen of nieuwe tenthuizen te bespreken.

Tenthuizen

De ultieme droom voor menige is een tenthuis op Vlieland. De afgelopen jaren hebben wij verschillende tenthuizen gemaakt. Momenteel hebben wij twee opties voor de uitvoering van een tenthuis: 

  • Optie 1: u kunt bij ons terecht voor een traditioneel tenthuis dat wij voor u kunnen bouwen op de bestaande palen. Dit kan in stof of bysonyl.
  • Optie 2: een tenthuis van hout of kunststof voorzien van een dak uit tentdoek en een achterkant uit tentdoek en zijkanten en windvang uit tentdoek. Het casco bouwen we niet zelf, maar wij kennen wel bedrijven die daar zeer geschikt voor zijn waar wij mee samenwerken. Hiervoor kunt u terecht bij bijvoorbeeld: Het Paradyske Houtbouw in Noord-Bergum.