Laat uw eigen tent of bootkap maken

Offerte aanvragen

Extra groot voorextra comfort

Contact

Gebruik maken van alle technieken voor optimaal comfort

Contact

Werkwijze

naaien tentdoek raam

Ons assortiment bestaat momenteel uit boottenten, afdekzeilen, kampeertenten, afdekkleden voor aanhangwagens, tenthuizen (Vlieland) en speciale projecten. Wij zijn niet beperkt tot de standaard tenten. Omdat we zelf produceren kunnen we met u om tafel om uw eigen tent te ontwikkelen. Of u nu particulier bent of uitbater van een camping of vakantieoord. Wij helpen u van ultramoderne tenten tot traditionele kampeertenten.


Waarom zou u voor ons kiezen? Nou, dat is eigenlijk niet zo moeilijk. Wij hebben een naam hoog te houden. En binnen het redelijke zullen wij die naam ook hoog blijven houden. Kortom: u heeft te maken met een hoge mate van kwaliteit. Dat houdt in: kwaliteit van materiaal, uitvoering en service. Aangezien we slechts met z'n tweeën werken, kan het zijn dat we door planning niet direct actie kunnen ondernemen, andere klanten verwachten namelijk dezelfde service van ons als u. Daarnaast proberen we alles zoveel mogelijk in eigen beheer te doen. Eigen ontwerp oprolbanden, frames worden tot een zekere grootte door ons zelf gebogen en meer.
Voor frames gebruiken we 2mm dik staal. Nét even dat stukje sterker (en veiliger) om het wisselvallige weer in Nederland te kunnen weerstaan. U voelt ook dat onze frames aanmerkelijk steviger en sterker zijn. Buizen in 20 en 25mm RVS316 en eventueel superhoogglans gepolijst.
Voor ieder project kiezen wij de meest duurzame materialen, zodat u er lang plezier van heeft. Concessies op materiaal en uitvoering komen dan ook zelden voor. Het kost misschien iets meer, maar we hanteren deze slogan: het verdriet van de besparing duurt voort als men de vreugde van de korting al lang is vergeten.

Geïntegreerde verlichting in de bootkap

Onder grote belangstelling hebben wij de lampjes op BOOT HOLLAND 2014 gepresenteerd! Volledig nieuw en revolutionair zijn deze superdunne LED-spotjes met geborsteld RVS-look rand die in de bootkap gemonteerd kunnen worden. U dient alleen zelf voor een aansluitpunt te zorgen. De bedrading wordt gelegd afhankelijk van de door u gekozen stroombron, namelijk door de buis of langs de binnenkant van de tent.
U kunt probleemloos de kap opvouwen of wassen met de lampjes erin. Ze worden waterdicht geleverd. De warmte ontwikkeling is minimaal evenzo het verbruik. Er zit een geborsteld RVS-kleurige rand omheen waarlangs ook licht schijnt.

  • Verkrijgbaar in 1watt warm-wit licht of 0,4watt duo-led (Warm-wit/Rood omschakelbaar) 
  • Stroomvoorziening: 12V aansluiting op dek (dient door opdrachtgever verzorgd te worden in overleg met ons) of 12V 6800Mha Batterypack bevestigd in de tent.

Inmiddels zijn er al tientallen bootkappen met licht uitgerust. U kunt ze onderweg tegenkomen en bekijken. Steeds vaker treffen wij mensen bij ons in de zaak die een "goedkoop" kleedje hebben laten maken over hun boot. Helaas blijkt dat goedkope ook echt duurkoop geweest te zijn. De "collega's" die vanuit de garage werken zijn vaak niet zo professioneel als ze zich voordoen. En dat is met name voor de klant een hard gelach, doordat hij/zij twee keer moet, in plaats van alles in één keer goed.
Een klant met ervaring van ons verwoordde het goed: "Een vriend van mij zei: "die zeilmaker is niet goedkoop". Waarop onze klant tegen zijn vriend zei: "Met "niet goedkoop" ga jij de mist al in. Het goedkope dekzeiltje wat ik bij de goedkope zeilmaker had laten maken, bleek achteraf duur te zijn, doordat er van alles aan mankeerde. Nu moet ik binnen 2 jaar een nieuwe laten maken.. .Als ik wat meer in het begin had uitgegeven, was ik in één keer klaar geweest."
Een wijze les dus. Voordat u tot aanschaf van een nieuwe tent o.i.d. overgaat, vergewis u eerst eens van de kwaliteit van het product. Want u kunt geen Mercedes voor de prijs van een Lada verwachten.

Frames buigen

Wij buigen ook frames in opdracht. Voor zowel particulier als voor collega's. Onze frames staan qua kwaliteit en afwerking zeer hoog aangeschreven. We buigen alles met de hand in eigen beheer. We gebruiken voor frames uitsluitend 2mm dikwandige buis RVS316 hoogglans gepolijst of spiegelglans voor de liefhebbers. In 20 of 25mm doorsnee. Door gebruik van deze materialen bent u verzekerd van een zeer stabiel frame, waar u zich ook zonder problemen aan kunt vasthouden als het er wat "woest" aan toegaat op het water.
Daarnaast worden de frames met extra zwaar beslag (scharnierpunten en onderpotjes) geleverd, waar u heel lang plezier van zult hebben. Wij kunnen zelf opmeten of op basis van de door u aangegeven maten de frames buigen.

Lees meer over hoe u schimmels kunt tegengaan bij uw tent

Informatie over schimmels tegengaan

Erkend Leerbedrijf SBB

vastmaken geel tentdoek

Wij zijn een door het SBB erkend leerbedrijf voor Mode en Maatwerk opleidingen. Wij leiden op tot en met niveau 4. Iedereen moet de gelegenheid krijgen een vak te leren. Daar hoort leren in de praktijk bij. Wij hebben daarom onze deuren opengezet voor studenten van Mode en Kleding en andere verwante opleidingen. De ondersteuning vindt plaats door Annette, die een opleiding afgerond heeft voor Kleermaker/Haute Couture en Sybren, die een afgeronde PABO-opleiding op zak heeft. We zijn gecertificeerd door het SBB voor Mode en Maatwerk niveau 2, 3 en 4. Dat betekent dat onze beoordelingen wettelijk erkend zijn. Dit betekent dat u wel eens met een stagiaire te maken zult hebben, die onder onze supervisie u te woord zou kunnen staan of de telefoon aanneemt, of die een deel van uw opdracht gaat uitvoeren. Maar gezien onze hoge standaard van kwaliteit zullen alle werkzaamheden van de stagiaire door ons gecontroleerd worden, het uiteindelijke product zal dus aan onze kwaliteitseisen blijven voldoen. Voor stagiaires betekent het dat ze in een verschrikkelijk veelzijdig bedrijf terecht komen. Geen groot bedrijf, maar een compact bedrijf waarin studenten zeer veel facetten van de opleiding tegenkomen, en dat hoeft niet per definitie een modestuk te zijn. Via www.stagemarkt.nl kunnen stagiaires zich bij ons aanmelden. In principe hebben we momenteel plaats voor één stagiaire. Wij hopen hiermee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie mensen die een gedegen en goede opleiding krijgen en klaar zijn voor de praktijk.